Stilistė pataria, kaip šį sezoną derinti batelius

Loaferiai yra nesenstanti klasika. Šį sezoną jų gausu, todėl galite laisvai įsileisti naujų vėjų į savo spintą. Idomiausia, kad galite išsirinkti tinkančius savo skoniui. Šiam sezonui būdingos atsinaujinusios formos, faktūros ir spalvos. Galima aptikti ir nostalgiškų versijų, nukreipiančių į 90’s-00’s. Aišku niekur nedingsta klasikiniai loaferiai, tik jų padas tapo stambesnis ir dekoras išraiškingesnis. Metalinės oversized detalės, platformos, aptakios formos ar net ryškios bei pastelinės spalvos yra šio sezono MUST HAVE.
Smagiausia, kad loaferiai yra universalaus dizaino, minimalistinio silueto. Galite rinktis odinius arba zomšinius. Tokie batai ilgai tarnaus ir nesvarbu kiek investuojate, loferiai išliks aktualūs ir madingi.

Kaip derinti loferius?

Pereikime prie patarimų. Loaferiai turi daugybę skirtingų stilių, kuriuos galite pasirinkti. Dažnai kyla klausimas su kuo derinti, todėl pateiksime derinių pavyzdžius kasdienai ar oficialiai progai.

Švarkas + šortai + marškinėliai

Lakuotus loaferius rekomenduojama derinti su basic drabužiais, tai mažai detalių turintys drabužiai, žemės (smėlio, mėlyna, juoda, žalia, ruda) spalvų ir paprasto (tiesaus) silueto.

Švarkas + džinsai + marškinėliai

Juodi odiniai loaferiai derinami su tamsiais atspalviais, labiau skirtais žiemos/rudens sezonams. Pavasario/vasaros sezonui geriau rinktis ryškias spalvas, bet svarbu, kad jos būtų gilios ir sodrios. Jei norite atrodyti stilingai, basic drabužiai padės pasiekti rezultatą.

Megztinis + suknelė

Verstos odos minimalistiniai loaferiai su plonu padu tiks prie lengvų, vasarai skirtų drabužių. Tai gali būti lino suknelė, satino kostiumėlis, šifono sijonas ar šortai.

Marškiniai + kelnės

Kreminė loaferių spalva yra labai universali ir lengvai derinama, drąsiai rinkites juos pavasariui/vasarai. Loaferių padas yra su platforma, todėl svarbu subalansuoti proporcijas ir derinti su oversized drabužiais.

Midi sijonas + striukė + marškinėliai

Tamsūs, verstos odos loaferiai priskiriami šaltajam sezonui, Labiausiai tinka rudeniui. Todėl ir derinti reikėtų su storos medžaigos drabužiais ir tamsiais atspalviais.

Straipsnyje aptariami